(Android/iOS) Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro hack klíče
Mar 13, 2022 18:29:42 GMT -5
Post by aremtefino on Mar 13, 2022 18:29:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack klíče ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro 2022 version ▞▞▞
Learn Japanese - Language & Grammar Learning Pro Образование ppeo
Miluji to!
Líbí se mi to, je to skvělá pomoc. Má hiragana a katakana a kanji snadno pochopitelné roštové aplikace
Velmi obsáhlé
Nejlepší aplikace pro začátečníky .. miluji to . díky týmu
Praktický, dobrý výběr pro začátek.
Belajar Bahasa Jepang: Bicara, Membaca Pro Pendidikan hlk
Hungry Shark Evolution Arkade ryfv
Aplikace byla nainstalována, ale po zaplacení nejsou v aplikaci žádné aktualizace.
Opravdu pěkná aplikace! Jste úžasní, že jste to udělali. Pokračujte v dobré práci!
すごい
Konečně se mohu učit, tato aplikace mi hodně pomáhá ve srovnání s jinými, které jsem zkoušel! Woohoo to usnadňuje. Děkuji!!
Zatím je vše dobré. Snadné použití.
Je to nejlepší web, na kterém se můžete naučit japonsky.
Líbilo se mi to natolik, že jsem provedl upgrade!
Dobrý kurz
Fantastický
Toto je zdaleka jedna z nejlepších aplikací, které jsem vyzkoušel. Opravdu stojí za ty peníze, které zaplatíte, pokud se opravdu chcete naučit jazyk.
Lerne Japanisch: Sprechen, Lesen Pro Lernen uqws
すごいね。。 pěkná aplikace..
Edit: Nyní jsem tuto aplikaci nainstaloval znovu, abych zkontroloval, zda je to vyřešeno. Nyní to zatím funguje správně. Děkuji!
Skvělá výuková aplikace
Skvělá aplikace, ale nejhorší po poslední aktualizaci
Opravdu miluji tuto aplikaci! Prémie má hodnotu 5 dolarů, protože je kompletnější. Miluji obrázky, miluji, že na úrovni začátečníků mají Romanji, právě jsem to začal používat a jsem závislý!
Tuto aplikaci si opravdu užíváte. Doporučuji to.
Vzalo mi to peníze, ale nejde to ani otevřít a kontakty nápovědy nefungují.
Tato aplikace je dobrá, ale doufám, že u přidáte funkci, díky které slyším znaky kanji místo toho, abych viděl její výslovnost, a chybí tam spousta gramatických lekcí!! To není celá gramatika! Děkuji
Dobrá aplikace pro začátek učení japonsky.
Je to velmi dobrá, funkční aplikace!
Nejlepší japonská aplikace pro začátečníky, kterou jsem zatím viděl.
Perfektní aplikace pro začátečníky. Skvělý zvuk a ilustrace, díky kterým bylo učení jednodušší a zajímavější. Jediný problém je, že pro pexeso by bylo hezké, kdyby znak chyby zmizel sám od sebe jako 'hádání slova'. Je to docela problematické a ztráta času to pokaždé zavírat. Navíc to dává pocit, že jsem hru propadl, když jsem právě začal.
Velmi doporučuji tuto aplikaci pro výuku jazyků, velmi mi to zlepší japonštinu! Uvnitř je spousta výukových programů a běžně používaných slov!
Tato aplikace je dobrá při výuce japonštiny. Snadno zapamatovatelné, příjemné... Děkuji... Díky této aplikaci jsem se naučil spoustu japonské slovní zásoby!
Dobrý. Líbí se mi styl flash karty, který mi umožňuje opakovat znovu a znovu, abych se zavázal do paměti. Tento studijní kurz aplikace nemusí být tak hluboký jako některé jiné programy, ale je dobrý pro rychlé studium. Bylo by to velmi dobré pro mladé studenty.
Lerne Japanisch: Sprechen, Lesen Pro Lernen uqws
日本語学習と勉強 - ゲームで単語を学ぶ プロ 教育 get
Dobré vzdělávací aplikace!
Po vyzkoušení bezplatné verze na 2 sekundy jsem si koupil plnou verzi. Je to levné a opravdu dobré!
To se mi líbí. Zaplatil jsem během promo akce. Nyní se mohu snadno naučit japonsky a později mohu sledovat anime nebo japonská dramata bez podsouborů. Doufám, že dáte promo i thajštině. Brzy si ho koupím.
Stále se učíte tuto aplikaci
Zakoupená pro verze velmi úžasná!!
Používejte jej nyní každý den. A to je poprvé, co cítím pokrok.
Skvělé pro studenty, jako jsem já. Doporučuji se k tomu nejprve naučit hiriganu a katakanu, abyste mohli romaji vypnout. Upřímně řečeno, mým cílem je čtení jako první, takže jsem zaujatý. Pro 5 hvězdiček by bylo dobré vidět: přenos skóre na bezplatné do prémiové aplikace. Rychlejší přechody mezi sekcemi a odpověďmi. Nakonec cyklovač kana/romaji vyžaduje příliš mnoho stisknutí, v bezplatné aplikaci je navíc cyklus, který by měl být anglickou odpovědí mínus romaji. Také žádná možnost romaji nikde! Dík!
Kvízy opravdu pomáhají. Také se mi líbí, jak učí psaní.
Aplikace je dobrý nástroj pro výuku japonštiny, který zahrnuje kana, kanji, slovíčka a nějakou gramatiku. Celkově mi jako začátečníkovi velmi pomohl a doporučil bych jeho koupi. Zdá se také, že vývojář rychle reaguje, pokud se objeví problém. Pro další zlepšení bych navrhl kvíz v každé lekci gramatiky.
Dobrý
Je to skvělé pro začátečníky. Spousta her a procvičovacích kvízů. Jasná výslovnost slov. Pomoc s gramatikou je skvělá pro začátečníky. Flash karta je součástí balení. Mnoho aplikací pro začátečníky až středně pokročilé studenty.