Post by aremtefino on Mar 13, 2022 18:16:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tuning Club Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tuning Club Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Tuning Club Online 2022 version ▞▞▞
Neverjetna izkušnja za dirkaško igro bi lahko uporabila nekaj popravkov tu in tam, razen tega, da sem navdušen
Ta igra mi je zelo všeč, je praktično nekaj drugačnega od tistega, kar so objavili drugi razvijalci, in mi je všeč. Edina pritožba, ki jo imam v bistvu, je pomanjkanje različnih avtomobilov in kako drago in težko je dejansko zaslužiti nekaj denarja za nadgradnje in nenehna popravila. Res uživam v tem in rad bi videl, da bo nekega dne to postalo nekaj velikega. Zato vas prosimo, da upoštevate, da bi bile stvari vsaj cenovno dostopnejše ali dajte malo več pri zaslužku in zagotovo več avtomobilov, prosim
Naveličan človek
Odlična igra obožuje igranje, zato morate dodati več ikoničnih avtomobilov, kot je Chevelle iz leta 1970 Classic, kot je mali rdeči hitri tovornjak
Tuning Club Online Corrida bgyv
Grafika je videti dobra, vendar igre ni bilo mogoče igrati. Brez podpore domačega krmilnika ali z aplikacijo tretje osebe. razočaranje. Odstranjevanje.
To je igra, ki jo rad igram drift je veliko jeder cro5, če prideš na let igraj, je veliko letal p
Tuning Club Online Yarış byn
Bruh, ko igrate način igre Squid, vedno zaidete iz zemljevida
Igra je dobra, vendar mi res ni všeč drobljenje igre, ki jo skoraj vsakič zdrobi
To je dobra igra, toda za začetnike bi si ogledal videoposnetek, ker ti, ko sem jo igral, preveč drsi
Ta igra je dobra, vendar je vsaka stvar tako draga. Postane ogromno mletje.
Tuning Club Online Racing reh
Všeč mi je ta igra, vendar menim, da morajo moški uporabniki dodati osebo za uporabo in vožnjo avtomobilov ter dodati nekaj hiš za nakup
Povedal vam bom svoje iskreno mnenje o igri, grafika je neverjetna in gibljivost avtomobila je epska, vse ostalo pa je super, ne morem se preveč pritoževati, vendar mislim, da bi bilo treba narediti več dela za klepetanje z drugimi ljudmi in za to bi morale biti starostne ovire, da bi vedeli, da se voziš z ljudmi, ki si stara, in se mi zdi, da si to odrinil od tistega, kar se zdi, da bi bilo smisel tega, če bi lahko naredite nekaj glede teh stvari prosim
Ta igra je dobra, vendar je težava v tem, da je ne morem igrati, ne najdem nobenega igralca in zakaj se vedno prikazuje "povezava s strežnikom", mislim, da je strežnik slab, prosim, popravite, to igro sem prvič prenesel in ne morem je igrati samo za 1 igro
Dal bi 5 zvezdic, a odkar sem kupil nekaj srebra, se igra noče naložiti. Poskušam naložiti igro in se na silo zapre sama, moram poskusiti 5 ali 6-krat, da vstopim v igro. Dvakrat odstranjen in ponovno nameščen in naredi isto stvar.
To je dobra igra, toda če oglašujete ta mercedes w124, bo to ena najboljših mobilnih dirkalnih iger.
To je dobra igra in vse to, toda ko vsak poskusim kupiti zavojček zlata za 10 dolarjev, kar naprej govori, da sem nekje drugje in sem v nas in nikoli ne bom kupil svojega zlata in ko sem enkrat kupil zavojček zlata in ga nikoli nisem dobil to
To je kul brezplačna rimska dirkalna in drifting igra, ki nima veliko možnosti za avtomobile, ima pa nekaj kul avtomobilov
Ne morem vzpostaviti povezave s strežnikom od zadnje posodobitve 😑 prej je bila odlična, zdaj sploh ne morem igrati 😒
Prosimo poiščite naslednje priloge in nas kontaktirajte 🇺🇸 🙏 😊 ni odgovor na vsa e-poštna sporočila in priloge Kasra
V redu je, toda koliko denarja dejansko morate porabiti za igro, da bo vaš avto izgledal celo napol tako, kot je v oglasu? 🤔 Resno morate izboljšati logiko svoje igre, ker nobena druga igra z avtomobili, kaj šele katera koli druga mobilna igra, na katero sem naletel, ne povzroči, da zapravite toliko denarja v igri
Ta igra je smeti, ki je ne more naložiti, kar naprej pravi, da bi šival prah
Zame menda ne
Mislim, da je bistvo igrati pravo igro in ne gledati dodatka po vsaki dirki samo zato, da bi poskusili dobiti denar. Odstranjeno....
Vsi načini razen freeroam ne delujejo...
Ta igra je kul, vendar je težava v tem, da zvoki disapier, na primer, kako lahko slišim zvoke avtomobila, ko zvok disapier, prosim, odpravite to težavo in dobra fizika, dober drift dvoglavi morski pes, dobro delo.
Tuning Club Online مسابقه bevn
Zelo težko je osvojiti zlato v igri👎
Nekoč je bil res neprijeten igra, vendar ne morem storiti ničesar, ker piše vsakič, ko poskušam vstopiti v kateri koli drug način igre kot free roam, piše "izgubljena povezava s strežnikom", prosim, popravite to žalostno
To je dobra igra, imel sem težave z zvokom v večigralski igri, vendar dobro krmiljenje igranja je občutljiva loputa za plin deluje, ko hoče, če je to mogoče obravnavati, ne bi bilo slabo igrati, hvala in le tako naprej
To je zelo dobra igra, všeč mi je uglaševanje avtomobilov, vendar je nekoliko zaostajala, vendar je kul in hvaležen bom, če dodajo nove avtomobile
to je dobra mehanika igre in grafika je dobra, vendar je zelo težko zaslužiti denar, edini preprost način je, da jo kupim in nočem porabiti svojega denarja za igro, ko bi jo lahko zaslužil, zato bi jo lahko naredili malo lažje zaslužiti
Precej realistična vožnja in izdelava avtomobilov. Golds je cenejši od drugih iger in je zelo pomemben. Lahko celo zaslužite brezplačno zlato. Preizkusi spretnosti naj bodo super... pridruži se ljudem
Popolnoma neverjetna igra! Eden mojih najljubših Edit: res ne vem, kaj razmišlja Two Headed Shark. Zadnja posodobitev nam je dala le en nov avto, ki stane 7 milijonov. Da to predstavimo v perspektivi, je 116 dni polnega mletja v načinu "bomba", ki se najbolj splača. Nisem samo razočaran, ampak tudi osramočen. To niso otroci, ki delajo na igri. Njegovi odrasli odrasli, ki so mislili, da je dobra ideja postaviti avto, ki stane 116 dni popolnega mletja.
Igra mi je všeč, vendar bi bilo bolje, če bi lahko iskali sobe
Lahko bi dodal nočno verzijo zemljevidov, ker so na avtih žarometi???
Preveč težav. Med igro se včasih zaplete brez razloga. Skupnost je velikokrat precej strupena. In najslabši del igre je, da je preveč zmleto. Na nekaterih tekmah dobiš samo 3k za 8-minutno tekmo, kar ni nič, saj so avtomobili tako precenjeni. Nekateri ljudje igre niti ne igrajo, saj ure in ure sedijo afk na tekmah, zaradi česar je igra dolgočasna. Torej bodisi porabiš denar, uporabiš samodejni kliker, vdreš/modiš igro ali pa zapraviš na tone ur za nič.
Všeč mi je ta igra, najboljša avtomobilska igra tukaj, samo potrebujete več zemljevidov, vendar na splošno odlično igram že 5 mesecev, celo porabil denar zanjo
Русско-французский и Французско-русский словарь Bøker og referanser jrvl
Kontrole SUCK, igra je hrošča, na tone oglasov in igra spretnosti ne temelji na spretnosti.... njena sreča.
Ta igra je neverjetna, a ker se nova posodobitev igra vedno poskuša povezati s strežnikom, nisem igral že skoraj en mesec in sem porabil denar za nadgradnje. Prosimo, popravite napako.
Prosimo za popravo igre. vsakič, ko se prijavim, mi je zamrznjeno in ne morem igrati. Moj WiFi deluje 100% in še vedno ne vem, kaj se dogaja. (Igra mi je všeč)
Tuning Club Online Yarış byn
Razlog, zakaj sem zate dobil 1 zvezdico, ker se igra vedno zruši