Post by aremtefino on Mar 13, 2022 17:59:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Travel Phrasebook | Translator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Travel Phrasebook | Translator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Travel Phrasebook | Translator 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je, zdaj sem še bolj nadgradil. Hvala Bravolo! Super aplikacija!
Lahko vas nauči vseh različnih jezikov, čudovito mi je všeč
Neverjetno
Zelo uporabniku prijazen, zaradi česar je učenje jezikov zanimivo in zabavno za osnovne priložnostne učence! Štiri zvezdice za to, 5 bo za bolj obsežno aplikacijo za profesionalno ali poslovno uporabo ali učence!Gud način za učenje jezika
je ggggoooddddd všeč mi je
poljski?
Travel Phrasebook | Translator تعلیمی mjav
... you can also download on your mobile device with AppCake for iOS. ... efficient and user friendly way for translating words between the two languages.
Zelo sem utrujen od aplikacij z neumnimi oglasi, ki sprašujejo, ali sem "osamljen" itd. Odstranitev.
To je čudovita aplikacija, le da so pozabili zelo pomemben del jezika - abecedo.ta aplikacija je uporabna za izboljšanje vaše angleščine in predvsem za zapomnitev nekaterih besed, izrazov, ki bi jih sčasoma lahko pozabili
Super
Impresivno in zelo koristno
Journey to the Morea: Travels in Greece - Goodreads
Odločil sem se za premium storitev, ker je ta zvezek z besednimi zvezami boljši od običajnih francoskih frazov z mehkimi platnicami za isto ceno. Kljub temu mi ta besedna zveza ponuja bolje organizirane razdelke, izgovorjave, priljubljene fraze, slovar itd. za isto ceno. To je velika prednost, prednost, če hočete. Hvala, ker ste to naredili!
Travel Phrasebook | Translator Edukacja gxkb
Super je, ker se lahko sam naučim korejščine.
Persian Nights 2: The Moonlight Veil הרפתקאות nmpl
Lepo bi bilo v bližnji prihodnosti dostopati do več premium funkcij v običajnih funkcijah! Všeč mi je vaš sistem učenja bravolol!
5 načinov Google Prevajalnik lahko pomaga v tujini - Savvy Travel ... Google Translate vodi pot z aplikacijami Android in iOS, ki potnikom pomagajo pri
Všeč mi je ta aplikacija
Popolno 🤙
Končno ima ta aplikacija sprejemljiv zvok in drugi glavni razlog je, da lahko upočasnite zvok. Bravo fantje, našel sem napake, za črko 4 je napisano YON, vendar izgovorjeno SHI, čeprav je lahko SHI ali YON, drugo tudi izgovorjava je napačna za nič, toda kanji je pravilen, vaša druga aplikacija Flashcards ima pravilno izgovorjavo
To je nekaj najbolj priljubljenih aplikacij Free Travel, ki vam lahko pomagajo ... Google Translate je na voljo brezplačno, tako za naprave Android kot iOS.
Učenje je preprosto, hitro, enostavno in neposredno. Vključuje vaše sposobnosti poslušanja, branja in govora. Zajema vse teme in vam omogoča, da se vključite v širok pogovor, vas opremi s pogovornimi veščinami preživetja.
no
Primož Roglič is the best Slovenian in the Tour de France
I Feel An Believe This Is A Fantastic🤬cking, Travel Framebook I Tujejezična aplikacija........ Edini problemi so, da nima Afrikaans ali Suid (Južno)-Afrikaner.....(Suid -Afrikaans, taal met Suid-Afrikaans, frases of algemeen elke dag Kletsopmerkings en gebare......................) V angleščini It'd Be.... ............................................... "Južnoafriški jezik z Južnoafriške, fraze ali običajne vsakodnevne pripombe in kretnje v klepetu ......"
Dobro je za učenje jezikov, vendar je škoda, da nekatere izgovorjave niso točne ...
The most beautiful hiking routes in Bohinj | Outdooractive
lepše bo, če ne bomo kupili
Odlično je
To je odlična aplikacija, ki vam pomaga pri učenju jezikov za počitnice in za prihodnost. Edina težava je, da če izberete jezik, ga ne morete preklopiti in ga morate izbrisati in začeti znova. Poleg tega bi ga priporočal vsem! :-)
Knjižnica aplikacij za iOS 14: 10 nasvetov, trikov in skritih funkcij
Aplikacija nannayi undu
marca
Enostavno razumevanje
Številne nadgradnje .. ni mogoče uporabiti, če ni denarja. Zakaj ni zastonj? Le nekaj jezikov se je mogoče naučiti
To je zelo lepo
Super, tako koristno
fantastična aplikacija, enostavna za uporabo
Pomaga mi razumeti in komunicirati z drugimi. Hvala!
Zelo dobro in odlično
Ne dovoli mi, da ga namestim!
Muy util para aprender cualquier idioma, comparte con nosotros fraces de el idiomas que seleciiones Muchas gracias
Ne izgubljajte časa in še ena stvar je, da se ne prenaša noben jezikovni paket.
Aplikacija je dobra, ampak zakaj angleščina ni tukaj?
Improve YouTube! (Open-Source for YouTube) · Razširitve so kot aplikacije za Firefox. · Tomato Clock · To Google Translate · Livemarks · PocketTube: Youtube
Zelo mi je všeč
Hiše Slovenije - Latest version for Android - Download APK